Alexe mesir macunu hediyesi

Alexe mesir macunu hediyesi -TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Koşar: Alex, Soccarex Fuarında bizi en iyi şekilde temsil ediyor


MANİSA (A.A) - TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Brezilyanın Rio De Janeiro kentinde düzenlenen Soccerex Uluslararası Futbol Fuarı ve Kongresinde açılan TFF standında Fenerbahçenin eski oyuncusu Alex De Souzaya mesir macunu hediye ettiklerini belirtti.
     Gazetecilere açıklama yapan Koşar, TFF standında düzenlenen kokteylde Alex ile yaptıkları görüşmede Soccerex Fuarında Türkiyenin tanıtım yüzü olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiklerini ve hediye etmek üzere Manisadan getirdikleri mesir macununu kendisine takdim ettiklerini ifade etti.
     Koşar, şunları kaydetti:
     Biliyorsunuz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Alexten Türkiyenin tanıtım yüzü olmasını rica etmişti. Alex bizi burada en iyi şekilde temsil ediyor. Biz de ona getirdiğimiz bu küçük hediyeyi takdim ediyoruz. Ayrıca TFF standına gelen ziyaretçilere lokum ve Türk kahvesinin yanında mesir macunu da ikram ediliyor.
     Fuarda 2013 yılında Türkiyede yapılacak FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası ile Türkiyenin 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığına dair tanıtımların yapıldığını ifade eden Koşar, TFFnin standının fuarın ilk gününde büyük ilgi gördüğünü söyledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Tolga Albay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Alexe mesir macunu hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER