Alleben Yüzme Havuzu resmi açılışı

Alleben Yüzme Havuzu resmi açılışı -Havuzun açılışı Başbakan Yardımcısı Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin ve Maliye Bakanı Şimşekin katılımlarıyla gerçekleşecek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte hizmete sunulan Alleben Yüzme Havuzunun resmi açılışı, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşekin katılımlarıyla gerçekleşecek.
     Belediye Medya ve İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi Hüsnü Özyeğin Caddesine yapılan ve yaklaşık 6 aydan beri hizmet veren yüzme havuzu 7den 77ye herkesin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
     Sporseverlerin uğrak mekanı haline gelen yüzme havuzundan, aralarında engellilerin de bulunduğu toplam 3 bin 100 sporcu yararlanıyor.
     Kısa süre önce faaliyete geçmesine rağmen önemli spor müsabakalarına ev sahipliği yapan Alleben Yüzme Havuzunun resmi açılışı, yarın Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşekin katılımlarıyla yapılacak.
     Belediye Başkanı Başkan Fadıloğlu, eğitime ağırlık vererek yüzme sporunu tabana indirmeyi hedeflediklerini belirtti.
     Yaklaşık 6 aydan beri faaliyette olan havuzdan aralarında engellilerin de bulunduğu yaklaşık 3 bin 100 sporcunun eğitim aldığını ifade eden Fadıloğlu, yarın gerçekleştirilecek resmi açılışa tüm vatandaşları davet etti.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Alleben Yüzme Havuzu resmi açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER