Alpaslan, yılın başkanı seçildi

Alpaslan, yılın başkanı seçildi -Türkiye ve Bursada Esnaf Haber Dergisi, ülke genelinde yaptığı ankette, VESOB Başkanı Alpaslanı yılın en iyi başkanı seçti


VAN (A.A) - Türkiye ve Bursada Esnaf Haber Dergisi, ülke genelinde yaptığı ankette, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (VESOB) Başkanı Faruk Alpaslanı, yılın en iyi başkanı seçti.
     Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen ödül törenine katılan Vali Münir Karaloğlu, esnafın toplumun omurgası ve bel kemiği olduğunu belirterek, geçen yıl Ocak ve Şubat aylarında kent sokaklarının adeta terk edilmiş bir şehir görünümünde olduğunu anımsattı.
     Esnafın bir kısmının kepenklerini kapatmak zorunda kaldığını ve o dönemde herkesin gelecekle ilgili endişe taşıdığını anlatan Karaloğlu, şöyle konuştu:
     (Ne olacak bu kentin hali- Van eskisi gibi tekrar olacak mı- Tekrar bu sokaklar cıvıl cıvıl olacak mı- Vanın dışına göndermiş olduğumuz Vanlı kardeşlerimiz, hemşehrilerimiz tekrar şehre dönecek mi-) diye bir endişe vardı. Allaha hamdolsun 75 milyon milletimizin tamamı, başta devletimiz, başbakanımız, hükümetimiz olmak üzere milletvekillerimiz, kamuda çalışan arkadaşlarımız topyekun bir seferberlikle şehri kısa sürede toparladı. Bu anlamda en çabuk ayağa kalkan şehir Vandır. Bunda sizin katkınız çok büyüktür. Esnaf ve sanatkarımızın bu şehrin yeniden kalkınmasında katkısının çok büyük olduğunu biliyoruz. Onun için hepinizi tekrardan kutluyorum. Ödülünü alan Faruk Alpaslan beyi kutluyorum. Ona bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyorum.
     VESOB Başkanı Alpaslan ise Bizi seçip de bu kamuoyu yoklamasında ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Ama bu bireysel bir başarı değil, ekip işidir diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Vali Karaloğlu, Alpaslana teşekkür plaketi, Türkiye ve Bursada Esnaf Haber Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Önge ise başarı plaketi verdi.
     Ödül törenine AK Parti Van milletvekilleri Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi, Gülşen Orhan, AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras, od ve birlik başkanları ile esnaf ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Özkan Bilgin - Emre Ilıkan
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Alpaslan, yılın başkanı seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER