Altın Kozanın gezici sinema tırının 21.

Altın Kozanın gezici sinema tırının 21. durağı Çukurova


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince bu yıl 19uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan Gezici Sinema Tırının 21. durağı Çukurova ilçesi oldu.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Altın Koza Anadolunun Festivalidir ve Adanadan Anadoluya Türk Sineması Yollarda sloganlarıyla yola çıkan gezici tır, ilçelerdeki vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.
     Merkez Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarındaki etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Kimse Yok Mu Derneği yöneticileri, belediye meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.
     Büyükşehir Belediyesi ile Kimse Yok Mu Derneğinin işbirliğiyle her gün 3 bin kişiye iftar yemeği verildiği 4 çadırdan biri olan iftar çadırında hemşehrileriyle oruç açan Zihni Aldırmaz, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
     İftar çadırları ve gezici sinema ile ilgili bilgi veren Aldırmaz, ilgilerini esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti.
     Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarındaki etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının konseri ile başladı. Çağlayan Semazen Grubunun gösterisinden sonra, Hacıvat-Karagöz gösterisi özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti.
     Aldırmaz burada yaptığı açıklamada, Bugün burada sizlerle birlikte iftarımızı açtık. Hepinizin huzurlu ve mutluluk içerisinde olduğunuzu görüyorum. İnşallah Ramazan sonuna kadar 100 bin kişi ile birlikte iftarımızı açmış olacağız. Bu etkinliğimizde de bizleri yalnız bırakmayan meclis üyelerimize, muhtarlarımıza ve siz hemşehrilerime teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Daha sonra Anadolu Kartalları filminin gösterimi yapıldı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Altın Kozanın gezici sinema tırının 21. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER