Altın Kozanın gezici sinema tırının 26.

Altın Kozanın gezici sinema tırının 26. durağı Kırıkhan


HATAY (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince bu yıl 19uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan Gezici Sinema Tırının 26. durağı Hatayın Kırıkhan ilçesi oldu.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Altın Koza Anadolunun Festivalidir ve Adanadan Anadoluya Türk Sineması Yollarda sloganlarıyla yola çıkan gezici tır, ilçelerdeki vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.
     Gezici tırın son durağı Kırıkhanda İlçe Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sakman ve Uğur Polat ile Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanı Ozan Aksunun da izlediği ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikler, Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri ile başladı.
     Ardından Büyükşehir Belediyesi Ali Şenozan Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Sanatçısı Cevdet Cömertbay, söylediği birbirinden güzel şarkılarla Kırıkhanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.
     İzleyicilere patlamış mısır ikram edilen Kırıkhandaki etkinlikler gezici sinemanın Ata Demirerin Berlin Kaplanı adlı filminin gösterimi ile son buldu.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Altın Kozanın gezici sinema tırının 26. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER