Altın yumruklara altın öğütler

Altın yumruklara altın öğütler


KAYSERİ (A.A) - Slovakyanın başkenti Bratislavada yapılan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası ile Romanyanın başkenti Bükreşte gerçekleşen Avrupa Kick Boks Şampiyonasına Kayseriden katılarak ülkemizi başarıyla temsil etmiş milli sporcular, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından altınla ödüllendirildi.
     Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Dünya Kick Boks Şampiyonası 2.si Zehra Haspolat ve aynı şampiyonada 3. olan Burak Kocatürk, Avrupa Şampiyonası 2.si Eda Şahin ve Avrupa Şampiyonası 3.sü İdris Ünverin yanı sıra antrenörler Halil Demir ve Yücel Haspolat da katıldı.
     Konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Özhaseki, sporcularla bir süre sohbet ederek şampiyonalar hakkında bilgiler aldı.
     Sporculara bazı öğütlerde bulunmayı da ihmal etmeyen Başkan Özhaseki, "Başarılı olmak için önce çalışacaksın, ter dökeceksin, emek vereceksin. Sonrasında ise Allaha tevekkül edeceksin. Bu işin usulü bu. Böyle olursa başarı gelir" dedi.
     Ziyaretin sonunda sporculara birer cumhuriyet altını takan Başkan Özhaseki, bu tür önemli başarıların devamının gelmesini temenni etti.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Altın yumruklara altın öğütler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER