Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Yozgat Miletvekili Başer: "Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır"


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Miletvekili Yusuf Başer, "Sevgili Peygamberimizin (SAV)insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır" dedi.
     Başer, "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Hazreti Muhammedin (SAV) sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlar için model konumunda olduğunu belirtti.
     Hazreti Muhammedin (SAV) üstün şahsiyetinin ve ahlakının bütün insanlığa örnek olduğunu vurgulyan Başer şunları kaydetti:
     "Sevgili Peygamberimizin (SAV) insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır. Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşmaya, dayanışmaya ve kardeşliğe teşvik etmiştir. Efendimizin mesajları bütün insanlık için yol göstericidir. Onun getirdiği İslam mesajında; insana saygı var. İnsana merhamet ve şefkat var. Hak, hukuk ve adalet var. Fikir ve vicdan özgürlüğü var. Sevgi ve hoşgörü var. Doğruluk ve güven var."
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER