Amasyada toplu sünnet şöleni

Amasyada toplu sünnet şöleni -Belediye ve Hayatcan Derneğince 54 çocuk törenle sünnet ettirildi


AMASYA (A.A) - Amasya Belediyesi ve Hayatcan Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleninde kimsesiz ve ihtiyaç sahibi 54 çocuk sünnet ettirildi.
     Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesinde daha önce sünnet ettirilen çocuklar, belediye otobüsü ile kent turu yaptı.
     Ardından Elma Otelde düzenlenen 3. Geleneksel Sünnet Şölenine aileleriyle birlikte katılarak eğlenen çocuklar, kendileri için düzenlenen programda gönüllerince eğlendi.
     Amasya Valisi Abdil Celil Öz, burada yaptığı konuşmada, sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik etti.
     Sünnet şöleninin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Öz, Son yıllarda sosyal devlet anlamında yaşlılara, engellilere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik önemli yardım ve destekler var. Bunun yanı sıra yerel yönetimlerimiz de ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek oluyor. Bu anlamda ilimizde çok güzel çalışmalar var dedi.
     Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ise belediye bünyesinde kurulan ve faaliyetlerini sürdüren Hayatcan Derneğinin çaresizlere ve ihtiyaç sahiplerine imkan sunduğunu söyledi.
     Hayatcan Derneği katkılarıyla 3. Geleneksel Sünnet Şölenini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Özdemir, Sevgili yavrularımızın inancımızın bir gereği olan sünnet merasiminin bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevgili yavrularımıza geleceklerinin aydınlık olmasını temenni ediyorum diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Amasya Belediyesi Konservatuvarı tarafından konser verildi. Törenin sonunda Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, Amasya Belediye Başkan Yardımcısı ve Hayatcan Derneği Başkanı Cengiz Erdem, sünnet ettirilen çocuklara altın taktı.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü / Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Amasyada toplu sünnet şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER