Amasya Belediye Başkanı Özdemir:

Amasya Belediye Başkanı Özdemir: -Hayatcan Derneği olarak her ay ortalama 300 ailenin, gıda, temizlik ve giyim gibi ihtiyaçlarını karşılamaktayız


AMASYA (A.A) - Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Hayatcan Derneği olarak her ay ortalama 300 ailenin, gıda, temizlik ve giyim gibi ihtiyaçlarını karşılamaktayız dedi.
     Hayatcan Derneğinin hazırlamış olduğu, kış paketlerinin dağıtımında konuşan Özdemir, Hayatcan Derneğinin kurulduğu günden itibaren, ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü yardımına koştuğunu ve derneğin Amasyada kimsesizlerin kimsesi olduğunu söyledi.
     Sosyal yardımlaşma ilkesi çerçevesinde, yapmış oldukları çalışmalarla toplumsal refahı yakalamış bir Amasyaya ulaşmak istedikleri belirten Özdemir, şunları kaydetti:
     Modern dünyanın unutmuş olduğu paylaşma ve dayanışma duygusunu, yeniden insanlara hatırlatmak gayesinde kurulmuş derneğimiz yardımlaşma konusunda mekan ve mefhumları dikkate almadan çalışmalarına devam ediyor. İhtiyaç sahibi insanlarımızın sevinç ve kederini paylaşmak, onların huzurlarını kendi menfaatlerimize tercih ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayatcan Derneği olarak her ay ortalama 300 ailenin, gıda, temizlik ve giyim gibi ihtiyaçlarını karşılamaktayız, tabi yaptığımız yardımlan bunlarla sınırlı kalmıyor elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu hayırlı hizmetin başlamasında ve devam etmesinde desteğini hiç bir zaman esirgemeyen gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya Belediye Başkanı Özdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER