Amasya Emniyet Müdürü Bayazıt, muhtarlar ile

Amasya Emniyet Müdürü Bayazıt, muhtarlar ile bir araya geldi


AMASYA (A.A) - Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
     Bayazıt, Polis Evinde Emniyet Müdür Yardımcıları Mustafa Yılmaz, Kemal Gayaker, Asayiş Şube Müdürü Hakan Uzun, Güvenlik Şube Müdürü İlhami Yıldırım ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ali Gökçe ile birlikte mahalle muhtarları ile bir toplantı düzenledi.
     Bayazıt, gazetecilere yaptığı açıklamada, Amasyanın güvenlik konusunda huzurlu bir kent olduğunu, en büyük sorununun ise trafik sorunu olduğunu söyledi.
     Bayazıt, şunları kaydetti:
     Tüm Türkiyede olduğu gibi Amasyada da trafik sorunumuz var. Trafik kurallarına istisnasız herkesin uyması gerekli. Aşırı hız, emniyet kemeri, ön koltuğa çocuk oturtulması, uygunsuz park gibi konularda çok hassas davranıyoruz. Yeni yıl ile birlikte emniyet kemeri kullanımını arttırmaya yönelik uygulamalar yaptık. Trafik konusunda biraz daha katı olacağız. Tek gayemiz ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının önüne geçerek, en aza indirmek. Mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk, amacımız huzurlu bir kent olan Amasyadaki sorunları en az seviyeye indirmek.
     Bayazıt, mahalle muhtarlarıyla bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya Emniyet Müdürü Bayazıt, muhtarlar ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER