Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbay:

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbay: -Üniversitenin gelişmesi Amasyanın gelişmesidir


AMASYA (A.A) - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Üniversitenin gelişmesi Amasyanın gelişmesidir dedi.
     Amasya Esnaf Odaları Birliğini ziyaret eden Orbay, burada yaptığı açıklamada, Amasya Üniversitesinin son dönemlerde program sayısı ve akademik kadro açısından zenginleştiğini belirtti.
     Bu duruma paralel olarak öğrenci sayımız da artmaktadır diyen Orbay, şöyle devam etti:
     Üniversite olarak, teknolojideki gelişmelerin yanı sıra, ülkemizdeki ve bölgemizdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Sık sık vurguladığımız gibi üniversitenin gelişmesi Amasyanın gelişmesidir. Üniversitemizi geliştirme ve güçlendirme faaliyetlerimiz, iç ve dış tüm paydaşlarımızla birlikte omuz omuza gerçekleştirdiğimiz bir çalışmadır. Esnaf ve sanatkarlarımız her döneminde olduğu gibi bizim yine en önemli paydaşlarımızdır. Onların bize yapacakları görüş ve öneriler, eleştiri ve yorumlar bizim için önemlidir. Amasya Esnaf Odaları Birliği ile kurduğumuz olumlu diyalog ve işbirliği ilerleyen dönemlerde artarak devam edecektir.
     Amasya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hatay Karaman ise Amasya Üniversitesinin, öğrenci sayısında çok kısa bir süre içinde yüzde 50lik bir artış gerçekleştiğini ifade ederek, Amasya Üniversitesi olarak, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasında önemli bir rol üstleniyorsunuz. Esnaf odalarımız ile üniversitenizin tüm birimleri yakın bir işbirliği içinde. Size ve tüm akademik ve idari birimlerinize teşekkür ediyorum. Üniversitemiz ile ilgili gelişmeleri doğrudan görüyor ve yaşıyoruz. Sizlere de bu anlamda tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER