Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbay:

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbay: -Üniversitemize yeni alanlar kazandırırken, ağaçlandırmaya büyük önem veriyoruz


AMASYA (A.A) - Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Üniversitemize yeni alanlar kazandırırken, ağaçlandırmaya büyük önem veriyoruz dedi.
     Amasya Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylanı makamında ziyaret eden Orbay, burada yaptığı açıklamada, üniversite olarak, teknolojiye ve bilime değer verdikleri kadar doğaya da değer verdiklerini belirtti.
     Orbay, şunları kaydetti:
     Üniversitemize yeni alanlar kazandırırken, ağaçlandırmaya büyük önem veriyoruz. Özellikle ilimizdeki yerleşim alanı problemlerini dikkate aldığımızda Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ile koordineli çalışıyoruz. Gelecek nesillere yaşanılabilir bir ülke bırakmak hepimizin görevi. Başta Bölge Müdürümüz Sayın Ahmet Ceylan olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Özellikle üniversitemize yeni alan kazandırılması ve ortak ağaçlandırma sahalarının belirlenmesinde önemli desteklerinizi gördük, desteklerinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
     Ceylan ise, Amasya Üniversitesinin şehre önemli değerler kattığını İfade ederek, Üniversitenizin gerçekleştirdiği etkinliklere zaman zaman katılıyoruz. Bu noktada şehirle bütünleşmiş bir organizasyon olduğunu, üniversitemize ait tüm alanların Amasyaya açılmış olduğunu görüyor, mutluluk duyuyoruz. Bizler de üniversitenize yeni alanların kazandırılması, ağaçlandırılma sahalarının belirlenmesi ve orman bilinci noktasında sizlerle beraber çalışmak istiyoruz. İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim dedi.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orbay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER