Amatör futbol

Amatör futbol -Suşehri Belediyespor Teknik Sorumlusu Erdoğdu: Futbolseverlere keyif veren bir takım izletmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız


SİVAS (A.A) - Sivas Birinci Amatör Küme takımlarından Suşehri Belediyesporun teknik sorumlusu Ekrem Erdoğdu, futbolseverlere keyif veren bir takım izletmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
     Erdoğdu, yaptığı açıklamada, Yeni kurulan futbol takımımız, disiplinli bir şekilde, hedefleri doğrultusunda maçlarını beklemeye başladı. Suşehri Belediye Başkanımız Sedat Selin bizlere inanarak getirdiği görevimizde ilk önce ilçe stadyumunda geniş kapsamlı eksikliğini gördüğümüz konuları hızlı bir şekilde tamamladık. Türkiye Futbol Federasyonunun standartlarına uygun olarak sahamızı hazır hale getirdik. Sivasta yaptığımız hazırlık maçında da takımımız farkını gösterdi. Artık futbolcularımız, futbolseverler ve biz teknik ekip olarak sabırsızlıkla maçlarımızı bekliyoruz diye konuştu.
     Sivas Milli Piyango Lisesispor, Avgazispor, Gürünşalspor, Alibabadoğanspor, Hafik Belediyespor ve Yeniçubukspor ile aynı grupta mücadele edeceklerini belirten Erdoğdu, Grubumuzdaki rakiplerimizi inceledik. İnşallah Suşehri Belediyespor Kulübü 3. Lig yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir. Futbolseverlere keyif veren bir takım izletmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER