Amatör lig maçında kavga: 2 yaralı

Amatör lig maçında kavga: 2 yaralı -Kozan ilçesinde, Adana Süper Amatör Futbol Liginde Kozan Belediye Spor ile Yenibey Gücü Spor arasında oynanan maçın ardından taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı (Fotoğra


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde, Adana Süper Amatör Futbol Liginde Kozan Belediye Spor ile Yenibey Gücü Spor arasında oynanan maç ardından taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.
     İsmet Atlı Şehir Stadyumunda, Adana Süper Amatör Futbol Ligi maçında karşılaşan lider Kozan Belediye Spor ile ikinci sıradaki Yenibey Gücü Spor takımları arasındaki maç 0-0 sonuçlandı.
     Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın taraftarları, futbolcular soyunma odasına gittiği sırada birbirlerine taş, pet şişe ve tribünden söktükleri sandalyeleri fırlattı.
     Olaylarda, atılan taşlarla yaralanan ve taraftar olduğu öğrenilen Mehmet Demir (34) ve Samet Kocakaplan (14), stadyumda hazır bekletilen 112 ambulansı ile Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Stadyum içinde ve çevresinde önlem alan polis ekipleri, Kozan Belediye Spor taraftarlarını saha dışına çıkartırken Yenibey Gücü Spor futbolcuları ve taraftarlarını stadyumdan çıkmasına bir süre izin vermedi.
     Ekiplerin, saha dışında gruplar halinde bekleyen Kozan Belediye Spor taraftarını dağıtmasının ardından konuk takım oyuncuları ve taraftarları polis araçları eşliğinde ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Ömer Yıldız / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Ogün Duru
<< Önceki Haber Amatör lig maçında kavga: 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER