Ampute futbolculara kalp ve damar hastalıkları

Ampute futbolculara kalp ve damar hastalıkları anlatıldı


ANTALYA (A.A) - Ampute Futbol 1. Liginde mücadele eden, Öz Antalya Engelliler Spor Kulübü sporcuları ve kulüp yöneticilerine, kalp ve damar hastalıkları hakkında bilgi verildi.
     Medical Park Antalya Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Okutan, Öz Antalya Engelliler Spor Kulübü sporcuları ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Koroner kalp hastalığı sıklığını artırdığını ifade eden Prof. Dr. Okutan, kalp damar hastalıklarıyla ilgili risk faktörleri, bunlardan korunma yöntemlerini, tıbbi ve cerrahi müdahale yöntemlerini anlattı.
     Bilgilendirmenin çok yararlı olduğunu ifade eden Öz Antalya Engelliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özkaptan da, desteklerinden dolayı Medikal Park Antalya Hastanesi yönetimi ve Kalp Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Okutana teşekkür etti.
     Özkaptan, Değerli hocamız tarafından verilen kalp sağlığı ve hastalıklarından korunması hakkındaki bilgiler çok yararlı oldu. Bizler de bu tür sosyal projelerde yer almaktan son derece mutlu oluyoruz. Tüm engelli arkadaşlarımızın spor ve diğer sosyal faaliyetler içerisinde yer almalarının, ailelere ve toplumumuza yarar sağlayacağını düşünüyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Ampute futbolculara kalp ve damar hastalıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER