Anadolu Ajansından Akyüreke ziyaret

Anadolu Ajansından Akyüreke ziyaret -AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyüreki ziyaret etti


KONYA (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyüreki ziyaret etti.
     Göreve yeni atanan Ahmet Kayır, ziyarette yaptığı konuşmada, 92. yaşını kutlayan Anadolu Ajansının, dünyanın sayılı ajansları arasına girme hedefi olduğunu söyledi.
     AAnın çeşitli dillerde haber yayına başlayarak bu hedefine doğru hızla ilerlediğini ifade eden Kayır, Anadolu Ajansının yeni hedefleri doğrultusunda Konya Bölge Müdürlüğü çalışanları olarak bizler de çıkılan bu yolda, elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Konyanın misyon sahibi bir şehir olduğunu belirtti.
     Konyayı Selçukluya başkentlik yaptığı dönemdeki önemine kavuşturmayı hedeflediklerini anlatan Akyürek, Şehir tanıtımında haber ajanslarının rolü çok önemli. Biz belediye olarak Anadolu Ajansının şehrimize olumlu katkıları olduğunu düşünüyoruz. Belediye olarak Konya Bölge Müdürlüğünün her türlü yanında olacağız diye konuştu.
     Ziyaret sonunda Kayır, Akyüreke AAnın hazırladığı Yıllık 2011 çalışmasını hediye etti.
     (İYO-MAT)
<< Önceki Haber Anadolu Ajansından Akyüreke ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER