Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı -Vali Demirtaş: AA, Türkiyenin ve dünyanın en ücra köşesine kadar muhabir ağıyla hizmet veriyor


ADIYAMAN (A.A) - Vali Mahmut Demirtaş, Anadolu Ajansının (AA) Türkiyenin ve dünyanın en ücra köşesine kadar muhabir ağıyla hizmet verdiğini söyledi.
     Vali Demirtaş, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kemal Öztürkün mektubuyla birlikte kendisine sunulan Anadolu Ajansı Yıllık 2012yi inceledi.
     Demirtaş, AA yöneticileri ve çalışanlarının özveriyle hazırladığı eserin, gelecekte tarihe ışık tutacağını ifade etti. AA Genel Müdürü Kemal Öztürkün nezaket göstererek böyle bir eseri kendilerine gönderdiğini dile getiren Demirtaş, bundan büyük memnuniyet duyduğunu vurguladı.
     AAnın çalışmalarını yakından takip ettiğini aktaran Demirtaş, şunları kaydetti:
     AA, Türkiye ve dünyanın en ücra köşesine kadar muhabir ağıyla hizmet veriyor. Bizler de genellikle AA kanalıyla haberlerimizi ulusal medyaya duyuruyoruz. Bu anlamda bizlerde elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca 2012 Yıllığı gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER