Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Kırklareli Emniyet Müdürü Aktaş: -AA, dünyanın önde gelen haber ajansları arasındaki yerini alarak, hepimiz için gurur kaynağı olmuştur


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, Anadolu Ajansının (AA), dünyanın önde gelen haber ajansları arasındaki yerini alarak, herkes için gurur kaynağı olduğunu belirtti.
     Aktaş, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, AAnın Türkiyenin en önemli haber kurumlarından biri olduğunu ifade etti.
     AAnın, ilkelerinden taviz vermeden, sürekli gelişim bilinciyle hizmet ettiğini aktaran Aktaş, şunları kaydetti:
     AA, dünyanın önde gelen haber ajansları arasındaki yerini alarak, hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Bu başarı aynı zamanda ülkemizin sesinin uluslararası platformlarda daha gür çıkması, duygu ve düşüncelerimizin dünya tarafından çok daha iyi algılanması ve güçlü Türkiye hedefine ulaşmamız yolunda önemli bir kapının açılması demektir. İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten AA, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini, saygısını kazanarak basınımızın temel taşı olmuştur.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER