Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Başbakan Yardımcısı Arınç: -"Son yıllarda Anadolu Ajansımızda fevkalade güzel gelişmeler var. İnşallah 100üncü yılımızda, yani 7 yıl sonra Anadolu Ajansımız, dünyadaki 5 ajans içerisine girmiş olacak"


BURSA (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Son yıllarda Anadolu Ajansımızda fevkalade güzel gelişmeler var. İnşallah 100üncü yılımızda, yani 7 yıl sonra Anadolu Ajansımız, dünyadaki 5 ajans içerisine girmiş olacak" dedi.
     Arınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli bir haber ajansı olan AAnın kuruluşunun 93üncü yıl dönümünü, büyük bir sevinç ve heyecanla kutladıklarını söyledi.
     Tüm çalışanları tebrik edip başarılarının daha da artarak devam etmesini dileyen Arınç, şöyle devam etti:
     "Son yıllarda Anadolu Ajansımızda fevkalade güzel gelişmeler var. İnşallah 100üncü yılımızda, yani 7 yıl sonra Anadolu Ajansımız, dünyadaki 5 ajans içerisine girmiş olacak. Bugün her dilde yayın yapması, günde bin, bin 500e yakın haber yayınlaması, en ciddi, önemli haberlerin sahibi olmasıyla ve güvenilirlik açısından Türkiyenin her yerindeki muhabirlik ağı ve yurt dışındaki temsilciliklerimizle fevkalade büyük bir başarı içindedir. Sosyal sorumluluğunu da biliyor. Zaman zaman kampanyalar yapılıyor. Anadolu Ajansımızın kuruluşunda büyük Atatürkün hedeflediği, gösterdiği doğrultuda başarılarına başarılar ekliyor. Tebrik ediyorum, onları candan kutluyorum."
    
     -"Anadolu Ajansı çok başarılı"-
    
     Arınç, AAnın haberlerinin, yurt içinde önemli bir ağırlığı bulunduğunu anlattı.
     AAnın, abone ve bölge müdürlüklerinin sayısının arttığına işaret eden Arınç, "Şimdi dünyanın en önemli bölgelerinde, kriz bölgelerinde, sıcak bölgelerde hem görsel hem de yazılı olarak ajansımızın logosuyla haberler yayınlanıyor. Pek çok ülke artık haber ajansı olarak Anadolu Ajansını tercih ediyor. Farklı dillerdeki yayınlarımızı, karşı taraf mutlaka kullanmak istiyor. Anadolu Ajansı çok başarılı" diye konuştu.
    
     Muhabir: Kamuran Akkuş / Harun Kaymaz / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER