Anadolu Harikalar Diyarı maskotunu arıyor

Anadolu Harikalar Diyarı maskotunu arıyor -Kayseri Büyükşehir Belediyesinin önemli projeleri arasında yer alan eğlence merkezinin maskotu yarışmayla belirlenecek


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan ve inşaatı süren Anadolu Harikalar Diyarı eğlence merkezinin maskotunun yarışma ile belirleneceği bildirildi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kayserinin sahip olduğu değerlere ve şehrin çağdaş imajına uygun özelliklere sahip olması hedeflenen Anadolu Harikalar Diyarına ait maskotun, rekabet yolu ile belirlenmesini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada, jüri başkanlığını ünlü karikatürist Salih Memecan yapacak.
     Türkiye ve Küzel Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarının katılımına açık olan yarışmaya, 18 yaşından büyükler en fazla 3 tasarım ile başvurulabilecek.
     Yarışma ve yarışma şartnamesi ile ilgili konularda bilgi almak isteyenler, başvurularını yazılı olarak 28 Ocak 2013 Pazartesi günü saat 17.00ye kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Maskot Tasarım Yarışması Raportörlüğüne posta ile ya da [email protected] adresine e-posta ile iletebilecek.
     Sorular ve cevapları en geç 20 Şubat 2013 tarihine kadar http://www.kayseri.bel.tr adresinde ilan edilecek.
     13 Mart 2013 günü saat 17.00de sona erecek olan yarışmada tasarımlar, bu süre sonunda tek ambalaj içinde yarışmanın raportörlüğüne tutanak ile imza karşılığı elden, kargo veya posta yoluyla gönderilebilecek.
     Jüri, 16 Mart 2013 tarihinde toplanarak tasarımları değerlendirmeye başlayacak. Jüri değerlendirme raporlarının teslim edilmesini takip eden 15 gün içinde yarışma sonuçları, Resmi Gazetede ve belediyenin internet sayfasında ilan edilecek.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Anadolu Harikalar Diyarı maskotunu arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER