Anayasa Komisyon Başkanı Kuzu, baba ocağını

Anayasa Komisyon Başkanı Kuzu, baba ocağını ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - Yeni Anayasa çalışmalarının yoğun temposuna ara veren İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, memleketi olan Develi ilçesi Şıhlı beldesi Menteş yaylasında yaz aylarında yaşadığı baba ocağını ziyaret etti.
     Kuzunun yayla gezisine Şıhlı Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve aile yakınları katıldı.
     Menteş yaylasında hayma üzerinde ve güllü pınar başında Aşık Moruk lakaplı Mustafa Güvençtan Bozlak havaları ve yöresel türküler dinleyen Kuzu, yayladaki evlerinde rahmetli annesinin hayvan sevgisine en güzel örnek teşkil edecek olan örnek davranışı olan bir sepet içerisinde beslediği yılana süt verdiğini ve çocukları korkmasın diye sepet içerisinde barındırdığını anlattı.
     Komşuları ile hasret gideren Kuzu, beldedeki sıkıntıları dinledi. Belde sakinlerinden Hilmi Güneş de, Kuzunun babasının çerçevelenmiş bir fotoğrafını kendisine hediye etti.
     Develi ilçesinde Kaymakam Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan ve Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah İrki makamında ziyaret eden Kuzu, ilçeyi ilgilendiren çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Anayasa Komisyon Başkanı Kuzu, baba ocağını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER