Ankarada Karabük Günleri yapılacak

Ankarada Karabük Günleri yapılacak


KARABÜK (A.A) - Karabükün Ankarada tanıtımını yapmak amacıyla Karabük Günleri adıyla tanıtım organizasyonunun yapılacağı bildirildi.
     Karabük Valisi İzzettin Küçük, organizasyonla ilgili Karabük Valiliği Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Karabük tarihinde hiç olmadığı kadar büyük bir tanıtım organizasyonuna hazırlandıklarını, bunun kusursuz olması için önemli kararlar alacaklarını söyledi.
     Yurt içi ve yurt dışında birçok fuarda tanıtım faaliyetlerini sürdürdüklerini, organizasyonla bunu üst noktaya ulaşacaklarını vurgulayan Küçük, Karabük, tarihinin en büyük tanıtım organizasyonuna hazırlanıyor. Ankarada gerçekleştirilecek olan Karabük Günleri gerek içeriği, gerekse bütçesiyle bugüne kadar ki en büyük tanıtım organizasyonlarından birisi olacak. Emeği geçenleri şimdiden kutlamak istiyorum. Bu tanıtımla turizm ve diğer alanlarda çok büyük bir adım atılmış olacak diye konuştu.
     Küçük, tanıtımın 25-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezinde yapılacağını kaydetti.
     Toplantıya, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, kaymakamlar, belediye başkanları, Karabük Üniversitesi temsilcileri, Karabük Kent Konseyi yönetimi, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ankara Karabüklüler Derneği yönetimi katıldı.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Ankarada Karabük Günleri yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER