Ankarada karla mücadele çalışmaları

Ankarada karla mücadele çalışmaları


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile İl Özel İdaresinin karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
     Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin görev sınırları dahilindeki vatandaşların mağdur olmaması için 92 özel donanımlı kar küreme aracı, 40 özel donanımlı kamyon, 170 damperli kamyon, 80 ekip aracı, 22 grayder, 44 loder-beko loder, 18 dozer ve 2 bin 70 personelle çalışmalara devam ettiği belirtildi.
     Yolları açık tutmak isteyen ekiplerin toplam 2 bin 950 ton tuz kullandığı ifade edilen açıklamada, Ankara İl Özel İdaresi tarafından oluşturulan 26 ekibin de 26 grayder, 26 kepçe, 45 kamyon, 2 kar bıçaklı kamyon ve 1 kar makinesi ve 226 personelle kar mücadelesi çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.
     Ayrıca çalışmalarda İl Özel İdaresince buzlanmalara karşı 80 ton solüsyon ile 150 ton tuzlu karışım stoğunun kullanılacağı bildirilen açıklamada, yüksek kesimlerdeki 4 kapalı köy yolunu açma çalışmalarına devam edildiği ve genel hayatı olumsuz etkileyebilecek herhangi bir durumun bulunmadığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Şenay Ünal
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Ankarada karla mücadele çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER