Ankara Valisi Yüksel, Polatlıyı ziyaret etti

Ankara Valisi Yüksel, Polatlıyı ziyaret etti


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaattin Yüksel, Polatlı ilçesini ziyaret etti.
     Yüksel, beraberindeki heyetle Polatlı Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yavuz Dingecin ölümü nedeniyle Belediye Başkanı Yakup Çelike taziye ziyaretinde bulundu.
     Yüksel, ziyarette yaptığı konuşmada, Ankarada bilişim vadisi çalışması yürüttüklerini, bu çalışmada Polatlının da önemli ayaklardan birisi olacağını söyledi.
     Ankarada 5 devlet ve 15 vakıf üniversitesi bulunduğunu, şu anda 20 üniversiteye sahip 6 tane teknoparkın olduğunu anlatan Yüksel, Ama gelin görün Ankarada bir bilişim vadisi tartışmasını yapmamış olmayı hakikaten çok ciddi bir eksi olarak görüyorum. Bu nedenle 5 ay kadar önce Ankarada bulunan bütün teknopark yönetimlerini bir araya getirdim ve Ankarada bilişim vadisi kurulması konusunda böylece ilk buluşmayı yaptık dedi.
     Yüksel, Ankarada çok yönlü kalkınmanın hep beraber tartışıldığını belirterek, eğitim, sanayi, turizm ve tarım yapılanması konusunda hızla çalıştıklarını bildirdi.
     Yüksel, şöyle konuştu:
     Termal yapılanmada kesme çiçek acaba gelişebilir mi diye arayış içerisindeyiz. Sizinle son buluşmamdan bu yana Ankarada takriben 700e yakın sera yaptık. 60a yakın serayı geçtiğimiz bir buçuk ay içerisinde Çubuk Havaalanı çevresinde gerçekleştirdik.
     Ankara valisi Yüksel Polatlı Belediyesi ziyaretinin ardından, ilçedeki OSB yönetim kurulu toplantısına katıldı.
    
     Muhabir: Ali Tuna
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Ankara Valisi Yüksel, Polatlıyı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER