Ankaragücü devam dedi

Ankaragücü devam dedi -Başkent temsilcisinde sporcu velilerinin desteği voleybol branşının kapatılmasını durdurdu -Kulüp Başkanı Atilla Süslü: Branş ayrımı yapmıyoruz ama durumumuz da ortada


ANKARA (A.A) - Musa Samur - Ankaragücünde ekonomik sıkıntılar nedeniyle alınan voleybol branşını kapatma kararı, sporcu velilerinin maddi destek verecekleri yönündeki açıklamasından sonra iptal edildi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün yapılan açıklama sonrası tesislere gelerek, antrenman öncesi salonu temizleyen veliler, bugün de kulübe gelerek, başkan Atilla Süslü ve yöneticilerle görüştü. Yapılan görüşmede veliler, bayan voleybol takımının masraflarını karşılayabileceklerini sarı-lacivertli yönetime ilettiler. Bunun üzerine de yönetim, voleybol branşını kapatma kararından vazgeçti. Başkan Süslü ayrıca velilere hafta sonu oynanacak karşılaşmada takımı izleme sözü verdi.
     Kulüp başkanı Atilla Süslü, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, ziyaretin kendisini çok duygulandırdığını belirterek, Branş ayrımı yapmıyoruz. Ancak maddi olarak durumumuz da ortada. Branşa para aktaramadıktan sonra, devam etmenin ve rezil olmanın bir anlamı yoktu. Veliler, taşın altına ellerini koyarak, bize destek oldular. Bu desteğin sonrasında da voleybol şubemizi kapatmaktan vazgeçtik diye konuştu.
     Kendilerinin sadece velilerin attığı adıma karşılık verdiğini ifade eden Süslü, Onlar bir adım attı biz de karşılık verdik. Sarı-lacivert renklerin her branşta temsil edilmesi bizi de mutlu eder diyerek sözlerini tamamladı.
    
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Ankaragücü devam dedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER