Ankaraspor, Koray Çölgeçeni transfer etti

Ankaraspor, Koray Çölgeçeni transfer etti -Çölgeçen: Şampiyonluk yaşamaya geldim -Genel menajer Yurtgüven: Süper Lig hakkımızın iade edileceğine inancımız oldukça fazla


ANKARA (A.A) - Bank Asya 1. Lig takımlarından Ankaraspor, tecrübeli defans oyuncusu Koray Çölgeçeni kadrosuna kattı.
     Kulüpten yapılan açıklamada, sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren başkent ekibinin, Baki Mercimek, Serkan Çalık ve Ali Güzeldalın ardından tecrübeli defans oyuncusu Koray Çölgeçen ile anlaştığı bildirildi.
     Ankaraspora transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Çölgeçen, Ankarasporda şampiyonluk yaşamaya geldim dedi.
     Tekrar Ankara ve Ankaralı sporseverlerle buluştuğu için mutlu olduğunu ifade eden Koray, Kalitemi ve tecrübemi bundan sonra mavi-beyazlı forma için harcayacağım diye konuştu.
     Kulüp Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise yeni sezon için çok iyi bir ekip kurma düşüncesiyle hareket ettiklerini kaydederek, transferleri de bu doğrultuda yaptıklarını söyledi.
     Kaliteli oyuncuları kadroya kazandırdıklarını belirten Yurtgüven, Süper Lig hakkımızın iade edileceğine inancımız oldukça fazla dedi.
     Ankaraspor ile 3 yıllığına anlaşan Koray Çölgeçen, futbola Aliağa Petkimde başladıktan sonra sırasıyla Kocaelispor, Kayserispor, Ankaragücü, Bucaspor ve Denizlispor formaları giydi.
    
     Muhabir: Musa Samur / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Ankaraspor, Koray Çölgeçeni transfer etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER