Anneler Günü

Anneler Günü -Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan: -"Yeryüzünün en değerli varlıkları olan annelerimizi, yalnızca mayıs ayında değil, her gün sevgi ve saygıyla hatırlamalıyız"


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, yeryüzünün en değerli varlıkları olan annelerin, yalnızca mayıs ayında değil, her gün sevgi ve saygıyla hatırlanması gerektiğini bildirdi.
     Çağlayan, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, dünyanın en yüce ve en kutsal görevini sonsuz sevgi ve şefkatle yerine getiren annelere verilecek en güzel hediyenin, onlara doyasıya sarılarak ellerini öpmek olacağını belirtti.
     Annelere her zaman destek olunması gerektiğini aktaran Çağlayan, şunları kaydetti:
     "Bizleri karşılıksız severek dünyaya getiren, emek ve özveri harcayan annelerimiz dünyada eşi benzeri olmayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşadığımız süre içinde annelerimiz her zaman yanımızda ve en büyük destekçimiz olmaktadır. Bilgi, birikimlerini ve yaşam deneyimlerini aktararak, bizlerin insanları, dünyayı, yaşamı seven mutlu bireyler olmamız için özveriyle gece gündüz uğraş annelerimiz. Çağdaş toplumların temel direği olan ailenin vazgeçilmezidir. Yeryüzünün en değerli varlıkları olan annelerimiz, yalnızca mayıs ayında değil, her gün sevgi ve saygıyla hatırlamalıyız."
    
     Muhabir: Özgün Tiran/Salih Baran
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER