Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: -"Bizlerin ilk öğretmeni, hayata hazırlayan ebedi öğretmeni annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir"


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, "Bizlerin ilk öğretmeni, hayata hazırlayan ebedi öğretmeni annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz hayat zenginliğimizdir" dedi.
     Dalbudak, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, sağlıklı bir toplumunun temel taşının anneler olduğunu belirtti.
     Güçlü annelerin güçlü toplum anlamına geldiğini bildiren Dalbudak, şunları kaydetti:
     "Bizler de annelerimizin her anlamda güçlenmesi için çalışıyoruz. Bizlerin ilk öğretmeni, hayata hazırlayan ebedi öğretmeni annelerimiz vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Çocukları söz konusu olduğunda hiçbir zorluktan yılmayan, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden, ailenin temel direğidir. Sabrın, hoşgörünün, fedakarlığın, koruyuculuğun, karşılıksız ve koşulsuz sevginin, tüm bu duyguların timsali annelerimizin anneler gününü yürekten kutluyorum."
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER