Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması

Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması -Antalyada anneleri tarafından zehirlenerek öldürülen 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuk toprağa verildi


ANTALYA (A.A) - Antalyada anneleri tarafından zehirlenerek öldürülen 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuk, cenaze namazının ardından toprağa verildi.
     Anneleri Fatma D. tarafından fare zehiriyle öldürülen 2 yaşındaki Kaan ve 3 yaşındaki Hakan Selim D. için Uncalı Mezarlığı içindeki camide cenaze namazı kılındı. İki çocuğun cenazeleri, namaz sırasında aynı tabuta konuldu. Hakan ve Kaan Dnin cenazeleri, namazın ardından Uncalı Mezarlığında ayrı ayrı toprağa verildi.
     Cenaze törenine katılan anneanne Refika İbil, Annenizden fazla sizi severdim. Kuzularım benim. Sizi böyle mi görecektim diye uzun süre ağladı. Cenaze törenine katılan babaanne Fikriye D. ise yakınlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi.
     Öte yandan anne Fatma Dnin olaydan 4 saat önce bir markete giderek çocuklarına tanesi 3 liradan 2 oyuncak kamyon satın aldığı öğrenildi.
     Fatma Dnin komşusu Avni Pehlivan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fatma Dnin çocuklarına çok düşkün olduğunu ve olayı duyunca büyük şok yaşadıklarını söyledi. Pehlivan, Çocuklarını çok severdi ve düşkündü. Bu olayı yaptığına inanamadık dedi.
     Antalyada yaşayan 26 yaşındaki Fatma D, dün gece 3 yaşındaki oğlu Hakan Selim D. ve 2 yaşındaki Kaan Dyi fare zehiri içirerek öldürmüş, daha sonra Antalya Bulvarında bir otomobilin önüne atlayarak intihara kalkışmıştı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Fatma D, buradan Manavgattaki özel hastaneye sevk edilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER