Annesinin gözünden Adalet Bakanı Ergin

Annesinin gözünden Adalet Bakanı Ergin -Hatice Ergin: "İki elimiz yüreğimizde yolunu bekleriz. Kendisi de bunu bildiği için hiç aksatmaz, gelir sevgisini gösterir, yanımızda oturur"


HATAY (A.A) - Adalet Bakanı Sadullah Erginin annesi Hatice Ergin, oğlunun çocukluğundan bu yana her zaman çalışkan ve hareketli olduğunu söyledi.
     Ergin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "gözüm" diye hitap ettiği oğlu Sadullah Erginin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti.
     Büyük oğlunu bir kaza sonrası kaybettiğini anlatan Ergin, "Büyük oğlumu 36 yaşında deniz kazasında kaybettik. Şimdi bir oğlum, bir gözüm var. Onun için iki elimiz yüreğimizde yolunu bekleriz. Kendisi de bunu bildiği için hiç aksatmaz, gelir sevgisini gösterir, yanımızda oturur. O acı arasında Sadullahı da Ankaraya yollamamız çok acı oldu ama engel olmadık. Çünkü o bu hayatı istiyordu" dedi.
     Oğlunun çocukluğundan bu yana her zaman çalışkan ve hareketli olduğunu belirten anne Ergin, oğlu Erginin her zaman başarılı bulduğunu, onun başkaları tarafından takdir edilmesinden de gurur duyduğunu söyledi.
    
     -"En büyük hediye oğlumun varlığı"-
    
     Oğlunun sık sık kendisine hediye aldığını ifade eden anne Ergin, "Anneler Gününde de hediye almayı bekliyor musunuz-" sorusu üzerine ise "En büyük hediye oğlumun varlığı. Hediye gelir veya gelmez onun bizi ziyaret etmesi bana yeter" cevabını verdi.
     Oğlunun Adalet Bakanı olacağını hiç düşünmediğini anlatan anne Ergin, şunları kaydetti:
     "Üniversiteyi bitirdiğinde hocaları onu bırakmak istememişler. Ama ben Hataya dönmesini istedim. Sonra memleketine dönerek bir dönem avukatlık yaptı. Allah herkesin iyi yerlere gelmesini nasip etsin. Çok güzel bir duygu. Allah cümlemize böyle hayırlı evlat nasip etsin. Devlete, millete, hepimize hayırlı olur inşallah. Kendini sevdirdi bu günlere geldi. Allahım kendisinin ve cümle alemin canını esirgesin."
     Oğlunun kendilerine karşı çok bağlı bir evlat olduğunu anlatan anne Ergin, "Bize çok düşkün. Geldiği zaman yanımıza gelir bana ayrı babasına ayrı sarılır. Memlekete geldiğinde geç vakitte bile olsa uğrar, telefon açar, geç geleceğim bekleyebilir misiniz der. Biz zaten bekleriz, geç de olsa mutlaka bizleri görmeye gelir" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Lale Köklü - Emin Sansar / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Annesinin gözünden Adalet Bakanı Ergin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER