Çözüm Süreci

Çözüm Süreci -AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan: -"Bu ülkede akıtılan kanın durmasını, bundan sonra da bu milletin vatan evlatlarının ölmemesini istiyoruz"


KIRKLARELİ (A.A) - AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Bu ülkede akıtılan kanın durması, bundan sonra da bu milletin vatan evlatlarının ölmemesini istiyoruz" dedi.
     Gürşan, Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülveren Güdücüyü ziyaret etti.
     Şenol Gürşan, burada yaptığı konuşmada, çözüm sürecine destek verilmesi gerektiğini söyledi.
     Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Gürşan, "Herkes çözüm sürecine ilişkin bir şeyler söylüyor. Bilen de konuşuyor, bilmeyen de. Bu ülkede akıtılan kanın durmasını, bundan sonra da bu milletin, vatan evlatlarının ölmemesini istiyoruz. Burada sayın Başbakanımız büyük bir sorumluluk aldı. Yaklaşık 4 aydan bu yana şehit cenazelerimiz gelmiyor" diye konuştu.
    
     -"Hiç kimseye taviz verildiği yok"-
    
     Gürşan, terör sorununun, 70 milyonun sorunu olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:
     "Milletimizin kafasının karıştırılması için ne tavizlerin verildiği soruluyor. Hiç kimseye taviz verildiği yok. Milletin kafasını bulandırmak için ülke bölünüyor, parçalanıyor, ne gibi tavizler veriliyor deniyor. Bunların hiç biri söz konusu değildir. Türkiye, 30 yıldan bu yana terörden çok çekti. Hem maddi hem de manevi olarak. Bir sürü canımız gitti ve bu memlekete yaklaşık 400 milyar dolar kadar da maliyet oldu. Bu parayla birçok boğaz köprüsü, hastane, okul yapılabilirdi. Birileri bu süreçten rahatsızlık duyuyor. Bazıları neden şehit haberleri gelmiyor diye konuşuyor. Terör örgütü ilk defa karşısında kararlı bir devlet gördü. Pabucun pahalı olduğunu gördüler. Başbakanımız uluslararası düzeyde de mücadele ediyor. Terör örgütünün mücadele etme imkanı artık kalmadı. Mecbur çekilecek."
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER