ANSİAD 2012 Yılın Girişimcisi ödülleri sahiplerini

ANSİAD 2012 Yılın Girişimcisi ödülleri sahiplerini buldu


ANTALYA (A.A) - Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneğinin düzenlediği 2012 Yılın Girişimcisi ödülü, Ramazan Atılgan ve İrfan Demiroka verildi.
     ANSİAD ile çeşitli kurum ve kuruluşların işbirliğinde düzenlenen 10. ANSİAD Girişimcilik Haftası kapsamında verilen Yılın Girişimcisi ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Hillside Su Hotelde düzenlenen törene, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Rektörü Mustafa Saatcı, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ömer Geçici ile davetliler katıldı.
     Törende konuşan ANSİAD Başkanı Ergin Civan, düzenledikleri girişimcilik haftasının amacının gençleri girişimciliğe özendirmek, ilham vermek ve Türkiyenin gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Bu yıl Girişimcilik Haftasının 10uncusunu düzenlediklerine değinen Civan, Her yıl daha da geliştirerek, üstüne bir şeyler katarak gençleri bilgilendirmeye devam edeceğiz dedi.
     Törende, Antalya Ticaret Borsasına Güngör Pekşan Özel Ödülü, Ramazan Atılgan ile İrfan Demiroka ise 2012 Yılın Girişimcisi ödülü verildi. Atılgan ve Demirok ödüllerini eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönülün elinden aldı.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber ANSİAD 2012 Yılın Girişimcisi ödülleri sahiplerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER