Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Belediye Gençlik Spor Kulübü bünyesinde dünya şampiyonasına katılarak başarı elde eden Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ahmet Kural, Bölge Antrenörü Bekir Tüm ve dereceye giren sporcuları makamında kabul etti.
     Ziyarette, 13-17 Mart tarihleri arasında İstanbulda yapılan Muay Thai Dünya Şampiyonasında ve Antalyada gerçekleştirilen Türkiye Wushu Şampiyonasında ilk üçe girme başarısını gösteren sporcular, şampiyonluk kupalarını Başkan Savaşa verdiler.
     Savaş, elde edilen başarının küçümsenmeyecek oranda büyük ve önemli olduğunu belirterek sporcularla gurur duyduğunu kaydetti.
     Yapılan emeklerin boşa gitmediğini ve başarının yakalandığını ifade eden Savaş, Dünya şampiyonu olmak kolay değil. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Sizlere olan desteğimiz artarak devam edecektir. Kanunlar çerçevesinde, başarı çıtasını yükselten sporcularımıza daha çok destek verecek ve ödüllendireceğiz dedi.
     Savaş, ayrıca, çalışma mekanı bulmakta zorlanan sporculara belediyenin güzel ve geniş kapsamlı spor tesisi yapılacağını kaydetti.
     Muay Thai Milli Takım Antrenörü Kural da Başkan Savaşın spora ve sporcuya verdiği destek dolayısıyla teşekkür ederek, elde ettikleri başarıyı kendisine armağan ettiğini belirtti.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaşa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER