Antakya Belediyesi Antakya Festivali etkinlikleri

Antakya Belediyesi Antakya Festivali etkinlikleri


HATAY (A.A) - Hatayın anavatana katılışının 73. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 28. Antakya Festivalinin ilk gününde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
     Cumhuriyet Alanında düzenlenen konser ve eğlence etkinliklerinde Antakya Kına Gecesi Ekibi, sanatçı Levent Şahin ve Antakya Belediyesi Mehteran Takımı sahne aldı.
     Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaşın da izlediği etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Antakya Kına Gecesi ekibine teşekkür plaketi ve katılım belgesi Belediye Meclis Üyesi Ayşe Özgürsoy tarafından verilirken, Levent Şahine ise katılım belgesi ve teşekkür plaketini ise Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş tarafından verildi.
     Antakya Festivali kapsamında Esentepe Amfi Tiyatroda düzenlenen mahalle şenlikleri ve Ramazan eğlencelerine de vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
     Antakya Belediye Şehir Tiyatrosu sanatçılarının düzenlediği etkinlikte Ramazanın maneviyatına uygun gösteriler yapıldı.
     Vatandaşlar etkinlikler kapsamında kentin muhtelif mahallelerinde yurt içinden ve yurt dışından gelen halk dansları ve folklor ekiplerinin gösterilerini izleme imkanı buldular.
     Antakya Belediyesinin davetlisi olarak 28. Antakya Festivali etkinliklerine katılım göstermek üzere kente gelen KKTC Halk Dansları Topluluğu ve Antakya Halay Ekibi kentin cazibe merkezlerinde, Belediye Parkında ve kentin muhtelif mahallelerinde folklor gösterileri düzenledi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Antakya Belediyesi Antakya Festivali etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER