Antalyada 3 kişinin çadırda ölü bulunması

Antalyada 3 kişinin çadırda ölü bulunması -Çadırda ölü bulunan 2si kardeş 3 kişinin cenazesi memleketleri Afyonkarahisarın Bolvadin ilçesinde toprağa verildi -Cesedi bulunan Hasan Doğanın ağabeyinin de yaklaşık 2 ay önce tr


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Antalyada kaldıkları çadırda, önceki gün ölü bulunan ikisi kardeş 3 kişinin cenazesi, memleketleri Afyonkarahisarın Bolvadin ilçesine bağlı Büyükkarabağ beldesinde toprağa verildi.
     Antalyadan bir ambulansla sabah saatlerinde memleketine getirilen Hasan Doğanın (25) cenazesi, evinin önünde helallik alınmasının ardından belde mezarlığına götürüldü.
     Doğanın naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından yaklaşık 3 ay önce Eskişehirde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyi Murat Doğanın (32) yanında defnedildi.
     Doğanın ağabeyi Ahmet Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşi Doğanın öldüğünü telefonla öğrendiğini kaydetti.
     Annelerini ve babalarını genç yaşta kaybettiklerini ifade eden Doğan, şöyle devam etti:
     74 gün önce de ağabeyimiz Murat Doğanı trafik kazasında kaybettik. Şimdi de küçük kardeşimi toprağa verdim. Hasanın arkadaşlarının yanına gittiğinden bilgim yoktu, arkadaşlarını ziyarete gitmiş. 8 yıldır Antalyada çalışıyoruz, sigortalı bir iş için memleketimizden ayrılmıştık. Kardeşim de orada bir lokantada çalışıyordu.
     Olayda yaşamlarını yitiren Şahin Ceylan (26) ile ağabeyi Barış Ceylanın (31) cenazeleri de öğle saatlerinde getirildikleri Büyükkarabağ beldesindeki mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
     Ceylan kardeşlerin de Antalyaya iş bulmak için gittiği bildirildi.
    
     -Olay-
    
     Antalyanın Duraliler Mahallesi Hürriyet Caddesinde adaklık kurbanlık satmak amacıyla bir çadırda kaldıkları öğrenilen, Şahin Ceylan ve Barış Ceylan ile Hasan Doğandan haber alamayan baba Mehmet Ceylan, çadırın bulunduğu bölgeye gelmiş, iki oğlu ve yanındaki bir kişinin çadırda hareketsiz yattığını görmüştü.
     Ceylanın ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince öldüğü belirlenen üç kişinin tüpten sızan gazdan zehirlendiği iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör - Ali Kemal Akan / Deniz Açık
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Antalyada 3 kişinin çadırda ölü bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER