Antalyada YGS için ek tedbirler alındı

Antalyada YGS için ek tedbirler alındı


ANTALYA (A.A) - Hafta sonu yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) için Antalya genelinde ek tedbirler alındığı bildirildi.
     Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Antalya Valiliğinin talimatları doğrultusunda YGSnın sakin, güvenli bir ortamda yapılması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğünce 23 Mart Cumartesi günü saat 18.00den itibaren 24 Mart Pazar günü saat 13.00e kadar bazı uygulamalara gidileceği belirtildi.
     Alınan karara göre otoların klakson çalmaları, yüksek sesle müzik yayını, tehlikeli ve sesli araç kullanımı, her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarıya ses yayını yapılması, sınav yapılan çevreye kamyon, çekici gibi yük taşımacılığı yapan ağır tonajlı araçların il merkezine girmesi, bina, hafriyat, yıkımlar ile seyyar satıcıların gürültü yapmasının il genelinde yasaklandığı kaydedildi.
     Sınavların yapıldığı okullar ile kamu binalarının bahçelerine ve çevrelerine sınav günü hiçbir aracın park etmesine izin verilmeyeceği vurgulanan açıklamada, vatandaşların sınava giren öğrencilere yardımcı olmaları istendi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada YGS için ek tedbirler alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER