Antalyadaki bıçaklı kavga

Antalyadaki bıçaklı kavga -Alanya ilçesinde bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı yakalandı


ANTALYA (A.A) - Alanyada bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı yakalandı.
     İlçenin Kestel beldesinde, gece kulübünden çıkan iki grup arasında çıkan kavga sonucunda kalbinden bıçaklanan İlker İlkay Gökalp hayatını kaybetmiş, bıçakla göğsünden yaralanan H.O. ile darp sonucu yaralanan A.Ş. ve K.S. hastanelerde tedavi altına alınmıştı. A.Ş. ve K.S, ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.
     Olayın ardından M.L.B. (25), A.Ş. (35), K.Y.U. (34), K.S. (29) ve M.D. (26) gözaltına alınmıştı. Gökalpi bıçakladığı iddiasıyla aranan E.B. (35) ise daha sonra Cikcilli beldesinde evinde jandarma ekiplerince yakalandı.
     Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.B. çıkarıldığı mahkemece Bıçakla adam öldürmek suçundan tutuklandı. M.L.B, A.Ş, K.Y.U, K.S. ve M.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     İlçenin Kestel beldesinde dün, gece kulübünden çıkan bir kadının kendilerine laf atıldığı iddiasıyla İlker İlkay Gökalpten yardım istemesi üzerine Gökalp ve beraberindekiler ile başka bir grup arasında kavga çıkmış, kavga sonucunda kalbinden bıçaklanan Gökalp olay yerinde hayatını kaybetmişti.
     Olayda yaralanan H.Onun ise hastanedeki tedavisi sürdüğü, durumunun ağır olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki bıçaklı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER