Antalyadaki uyuşturucu operasyonu

Antalyadaki uyuşturucu operasyonu -Gazipaşada uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 kişiden 13ü tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Gazipaşada uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 13ü tutuklandı.
     Gazipaşa Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen suç örgüte yönelik operasyon kapsamında çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yaptığı iddia edilen 20 kişi gözaltına alınmıştı.
     Emniyet ve jandarmada işlemlerinin ardından adliyeye sek edilen zanlılardan 2si bayan H.K, P.U, Y.T, G.M, H.B, O.G, H.G, C.S, Ç.G, Ö.Y, A.P, U.K. ve Ç.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 7 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Gazipaşada 9 Haziranda Antalya İl Jandarma Komutanlığı ile Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda önce 19 kişi, daha sonra da 1 kişi daha gözaltına alınmıştı.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER