Antalyanın ampute yıldızları yeni sezona hazırlanıyor

Antalyanın ampute yıldızları yeni sezona hazırlanıyor -Türkiye Ampute Futbol Süper Liginde mücadele eden Antalya Bedensel Engelliler Ampute Futbol Kulübü oyuncuları, yeni sezon için çalışmalarını haftanın dört günü, Türkiyenin ilk


ANTALYA (A.A) - Güç Gönel - Türkiye Ampute Futbol Süper Liginde mücadele eden Antalya Bedensel Engelliler Ampute Futbol Kulübü oyuncuları, yeni sezona haftada 4 gün antrenman yaparak hazırlanıyor.
     Dönemin valisi Alaaddin Yüksel zamanında yaptırılan, Türkiyenin ilk ve tek ampute futbol sahasında çalışmalarını sürdüren Antalya Bedensel Engelliler Ampute Futbol Takımını antrenör Tahir Güven çalıştırıyor. Antalyanın ampute yıldızları, haftanın dört günü kendilerine ayrılan futbol sahasında yeni sezona hazırlanıyor.
     Rusyada düzenlenecek Ampute Futbol Dünya Şampiyonası nedeniyle ertelenen ve ekim ayının son veya kasım ayının ilk haftasında başlaması hedeflenen Süper Lig maçları öncesinde, yeni katılan futbolcularla güçlenen Antalya ekibinin çok istekli ve hırslı olduğu gözleniyor.
     Antrenör Tahir Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki yıllarda belirledikleri hedeflere ulaştıklarını, bu sezonu da ilk 5te bitirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Takımda yaşları 11 ile 37 arasında değişen 14 futbolcu bulunduğunu, bunlar arasında yaşları 11 ve 15 olan iki futbolcunun bu sezon takıma dahil olduklarını anlatan Güven, yeni oyuncuların takıma uyumu için çalıştıklarını ifade etti.
     Haftada 4 gün antrenman yaptıklarını belirten Tahir Güven, takımda herkesin gönüllülük esasıyla hareket ettiğine dikkati çekti.
     Futbolcularının gelişimi ve kazandıkları başarıların tüm yorgunluğunu aldığına değinen Güven, Tüm ampute kardeşlerimizi bu sahaya bekliyoruz. Hayattan kopmasınlar. Evlatlarımız da ailelerimiz de sahamıza gelmekten çekinmesinler dedi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyanın ampute yıldızları yeni sezona hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER