Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı -Toplantıda Muratpaşa Mahallesindeki 14. Sokakın adının, Hasan Subaşı Caddesi olarak değiştirilmesine karar verildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde, Muratpaşa Mahallesi 14. Sokakın isminin Hasan Subaşı Caddesi olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı.
     Büyükşehir Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Akaydın başkanlığında yapıldı.
     Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 3. Ulusal Antalya Karikatür Yarışmasında verilecek ödüllerin 2013 yılı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bütçesinden ödenmesi Bütçe ve Plan Komisyonuna gönderildi.
     Gündemde yer alan, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk güzergahında bulunan Muratpaşa Mahallesindeki 14. Sokakın adının Hasan Subaşı Caddesi olarak değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi. Ayrıca, Hakkaride şehit olan Antalyalı Üsteğmen Gökhan Korkutun isminin de uygun bulunan bir caddeye verilmesi kararlaştırıldı.
     Toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, bir gazetecinin, engelliler ve 65 yaş üstü kişilerin ücretsiz seyahat edebilmelerinin yolunu açacak düzenlemeyi nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine, Bizim iptal edilen bir çalışmamızdı. Çok hoşuma gitti. Bundan dolayı sayın Başbakanı kutluyorum. Ulaşım esnafımız üzülecek buna. Çünkü onların açtığı bir mahkeme sonucu iptal olmuştu. İnşallah bu yasa çabuk çıkar. Dünyanın bütün uygar ülkelerinde uygulanıyor. Ben minnetle karşılıyorum dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER