Antalya Emniyet Müdürlüğünden fuhuşla mücadele çalışmaları

Antalya Emniyet Müdürlüğünden fuhuşla mücadele çalışmaları -Çalışmalar kapsamında son 1 hafta içinde fuhuş ve otostopçuluk yaptığı öne sürülen 94 kişiye idari para cezası kesildi


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürlüğünün fuhuşla mücadele çalışmaları kapsamında son 1 hafta içinde fuhuş ve otostopçuluk yaptığı öne sürülen 94 kişiye idari para cezası kesildi.
     Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü, Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında 94 kişiye, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu gereğince 15 bin 886 lira para cezası kesildiği kaydedildi.
     Öte yandan Fuhuş yapmak, fuhşa aracılık ve yer temin etmek, zorla fuhuş yaptırmak, zorla fuhşa sevk etmek ve tehdit suçlamalarıyla 2 kişinin gözaltına alındığı, 3 mağdur kadının da kurtarıldığı bildirildi.
     Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan birinin tutuklandığı, diğerinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER