Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı İnceden

Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı İnceden havuz sistemi çağrısı -Denenmiş, başarılı, böylesi çağdaş bir sistemi birkaç rant baronu istiyor diye reddetmeyin. Belirli bir süre deneyin. Eğer beğenmezseniz sistemi terk etmek sizlerin e


ANTALYA (A.A) - Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Mehmet İnce, ulaşım esnafına havuz sistemini denemeleri çağrısında bulunarak, Denenmiş, başarılı, böylesi çağdaş bir sistemi birkaç rant baronu istiyor diye reddetmeyin. Belirli bir süre deneyin. Eğer beğenmezseniz sistemi terk etmek sizlerin elinde dedi.
     Mehmet İnce, yaptığı yazılı açıklamada, havuz sistemi ile oda olarak çağdaş, esnafa ve Antalya halkına yakışır bir uygulamaya imza atmak gayreti içinde olduklarını kaydetti. Amaçlarının, günün şartlarına göre kent içi taşımacılığını dizayn etmek ve esnafın hakça kazanmasını sağlayacak denenmiş başarılı bir sistemi yaşama geçirmek olduğunu vurgulayan İnce, açıklamasında, İyi niyetli bir duruşla esnafımız arasındaki haksız hat-yolcu-kazanç rekabetini bitirecek ve gerek halkımız, gerekse de Büyükşehir Belediyesi için kolay, ulaşılır, tek muhatap oluşturma gayretimizi ve yaptığımız çalışmaları, maalesef bazıları kişisel hırs ve sevdaları nedeniyle baltalamak yolunu seçiyorlar dedi.
     İnce, açıklamasına şöyle devam etti:
     Geçmiş dönemlerde yaptıkları işler neticesinde, odamızda barınamamış ve işgal ettikleri makamları terk etmek zorunda kalmış şaibeli şahsiyetlerin, yapmaya çalıştığı bozgunculuğa esnafımızın izin vermeyeceğinden eminim. Zira, bunların kim olduğu, işgal ettikleri makamları hangi iddiaların gölgesinde terk ettikleri camiamız tarafından çok iyi bilinmektedir. 67 bin liralık araçlar esnafa 82 bin liraya satılırken, 6 bin lira bağış Antalyaspora zorunlu iken başkan olanların, şimdi bir kahraman gibi ortaya çıkmasını anlamakta zorlanıyorum. Esnafın bugün yaşadığı sıkıntıların temelini atan ve kendilerine hayrı olmayan insanların peşinden gidenleri ise anlamakta çok daha fazla zorlandığımı ifade etmek isterim. Stokholm Sendromu bu olsa gerek.
     Çıkarları için ulaşım kaosundan beslenenlere gücü yettiği ölçüde karşı koyacağının altını çizen Mehmet İnce, esnafa da havuz sisteminin vazgeçilmez olmadığını hatırlattı. İnce, açıklamasında, Denenmiş, başarılı, böylesi çağdaş bir sistemi birkaç rant baronu istiyor diye reddetmeyin. Belirli bir süre deneyin. Eğer beğenmezseniz sistemi terk etmek sizlerin elinde. Ne odamız hapishane, ne bizler gardiyan, ne de sizler mahkumsunuz dedi.
     Sistemin daha önce denendiğini ve çok başarılı olduğunu vurgulayan Mehmet İnce, esnafa havuz sistemine girmemeleri konusunda telkinde bulunan kişileri de korku baronu diye nitelendirdi. Havuz sisteminin geleceğin sistemi olduğunu savunan İnce, gelişimin önünde kimsenin duramayacağını kaydetti.
     İnce, açıklamasında ulaşım esnafına şöyle seslendi:
     Ne oldukları çok iyi bilinen birkaç kişinin dolduruşuna gelerek, kendinizi ve kentimizi bu en güzel sistemden mahrum etmeyin. Yoksa kaçan balık büyük olur ve çağa ayak uyduramayan her insan gibi, her meslek grubu gibi kendimizi yok olmaya mahkum ederiz.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı İnceden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER