Antalya ve bölgesine web sitesinden tanıtım

Antalya ve bölgesine web sitesinden tanıtım


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Tanıtım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya ve bölgesini tanıtan 686 sayfalık bir web sitesi hazırladıklarını bildirdi.
     Budak, yaptığı açıklamada, Antalyayı bir destinasyon olarak tek çatı altında daha etkin pazarlamak amacıyla kurulan Antalya Tanıtım AŞnin www.antalyadestination.com adlı web sitesi hazırladığını kaydetti.
     Sitenin Türkçe ve İngilizce olarak hazırlandığını belirten Budak, 2013 yılında Almanca ve Rusça olarak da hizmete gireceğini ifade etti. Sitenin tatilcilere ulaşabilirliği konusunda etkili olduğunu vurgulayan Budak, Tatilci artık gideceği yere karar vermeden, internette gezinip bilgi topluyor. Bu noktadan hareketle biz de Antalya bölgesini doğru ve etkin tanıtmak adına, 686 sayfalık bir web sitesi hazırlattık dedi.
     İnternet sitesinde Antalya, Toroslar ve Göller Bölgesi ile ilgili bilgilerin yer aldığını anlatan Budak, sitede 500den fazla özel olarak çektirilmiş doğa ve kültür fotoğraflarına yer verildiğini kaydetti. Antalya fotoğraf çekimlerinin 6 ay sürdüğünü ve Göller Bölgesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Budak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Bölgemizin sadece deniz turizmi potansiyelini sunmak yerine, tarihi, kültürel, doğal, sportif sanatsal yönlerini tanıtan içeriklere odaklandık. Sitemizin Etkinlik Takvimi bölümünde, 12 ay boyunca düzenlenen yöresel, ulusal ve uluslararası etkinlikleri düzenli olarak duyuracağız. Bölgemizin en seçkin yerlerinin bulunduğu Fotoğraf Galerisi kısmının ise turistlerin tatil kararının hızlanmasına katkıda bulunacağını inanıyoruz.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Antalya ve bölgesine web sitesinden tanıtım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER