Antrenör Petorak, Hacıcaferoğlunu ziyaret etti

Antrenör Petorak, Hacıcaferoğlunu ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Erkekler Bölgesel Liginde mücadele veren Muğla Ormanspor Basketbol Takımı ile bir süre önce anlaşan A Milli Kadın Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Ömer Petorak, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hacıcaferoğlu, Petorakın Ormansporun başına geçmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.
     Petorakın daha önce üniversite milli takımlarının başındayken çalışmalarına şahit olduğunu belirten Hacıcaferoğlu, Bu kadar önemli bir ismin Muğlaya kazandırılması çok önemli. Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım ve ekibini bu başarısından dolayı kutluyorum. Muğla Ormanspor, Muğlada basketbolun gelişmesi ve yaygınlaştırılması için çok büyük bir misyon üstlendi. Ümidimiz takımımızı seneye 2. Ligde görmek dedi.
     Maddi bir beklenti içine girmeden Muğla Ormansporun teklifini kabul ettiğini ifade eden antrenör Ömer Petorak ise takım olarak yönetimin ve Muğlanın vereceği desteklerle ikinci ligin önemli adaylarından birisi olabileceklerini dile getirdi.
     Hacıcaferoğluna çalışmaları hakkında bilgi vermek istediğine değinen Petorak, Hacıcaferoğlunun vereceği desteklerle hedeflerine ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antrenör Petorak, Hacıcaferoğlunu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER