AOSBde Marka Paneli düzenlendi

AOSBde Marka Paneli düzenlendi -Marka ve markalaşma sürecinin değerlendirildiği panelde, Anadolu markaları, marka bilinirliğini nasıl artırır- sorusuna yanıt arandı


ADANA (A.A) - Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde (AOSB) düzenlenen Marka Panelinde, marka ve markalaşma süreci değerlendirilerek, Anadolu markaları, marka bilinirliğini nasıl artırır- sorusuna yanıt arandı.
     AOSBden yapılan yazılı açıklamaya göre, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, sanayicilere en iyi hizmeti sunabilmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, AOSB çatısı altındaki işletmelerin, güçlü bir markaya sahip olmaları noktasında bu paneli gerçekleştirdiklerini ifade etti.
     Sütcü, globalleşen dünyada firmalar açısından markanın öneminin gün geçtikçe arttığını kaydederek, Bu nedenle uzun vadede güçlü bir markaya sahip olmak bir firmanın en önemli yatırımların başında geliyor diye konuştu.
     Dr. Obengül Ejder ise tüketicilerin bilinçlendiğini, beklentilerinin arttığını ve önüne sunulan her şeyi beğenmediğini dile getirerek, Bu çağda ilerleyebilmek için rakiplerinizden bir adım önde olmak, yani markalaşmak gerekiyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, alışveriş yaparken insanların yüzde 45i aldığı ürünün önce markasına dikkat ediyor. Güçlü bir marka, yüksek pazar payı, yüksek satış ve kar, rekabet üstünlüğü demektir. Ürünler fabrikada markalar ise zihinlerde oluşur ifadelerini kullandı.
     Panel, özel şirket temsilcilerinin sunumlarının ve konuşmalarının ardından sona erdi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AOSBde Marka Paneli düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER