Araban Belediyesi çalışmaları

Araban Belediyesi çalışmaları


GAZİANTEP (A.A) - Araban Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.
     Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, TEDAŞın enerji nakil hatlarını yer altına alınması çalışması yapılan Doktor Asım Güzelbey Caddesinde incelemelerde bulundu.
     Özdemir, yaptığı açıklamada, görev gelmelerinin ardından sözünü verdikleri hizmetleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     İlçede geçen yıl başlanan kilitli parke çalışmalarıyla tüm cadde ve sokakların kilitli parke taşı döşeneceğini ifade eden Özdemir, bunun yanı sıra kaldırımları da yenileyeceklerini anlattı.
     Özdemir, şunları söyledi:
     "Toplam 210 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız sonucu geride 50 bin metrekare civarında kum ve toprak alanımız kaldı. Çalışmalarımız sonunda da ilçenin tüm cadde ve sokaklarını kilitli parke taşı döşenmiş, temiz cadde ve sokaklar haline getireceğiz.
     Doktor Asım Güzelbey Caddesinde yer altı çalışmalarının tamamlanmasının ardından caddede kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımıza başladık. Belediyemizin kısıtlı maddi imkanlarını zorlayarak başlattığımız çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizi, kış mevsimlerinde çamur, yaz mevsimlerinde de tozdan arınmış temiz ve modern bir ilçe konumuna getireceğiz."
    
     Muhabir: Mahmut Bazlama
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Araban Belediyesi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER