Ardahanda Çanakkale 1915 filmi gösterildi

Ardahanda Çanakkale 1915 filmi gösterildi


ARDAHAN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, sinema salonu olmayan Ardahanda, Çanakkale 1915 filmi gösterildi.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonunda organize edilen etkinlikte, çocuklar film izledi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmin Ardahanda ücretsiz gösterildiğini belirterek, Çanakkaleyi geçilmez kılan destansı savaşın beyaz perdeye aktarıldığı filmin, kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
     Kentte sinema salonu bulunmadığını dile getiren Dereci, Özellikle gençlerin ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği film ücretsiz gösterildi. Sinemasız bir ilde sinema ortamını hazırlayan yetkililerimize ve özellikle bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz dedi.
     Filmi Ardahanda 5 ayrı seansta sunmaya çalışacaklarını vurgulayan Dereci, şunları kaydetti:
     Seansları, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonu, Yurt-Kur ve askeri gazinoda sunmayı planlıyoruz. Çocuklar ve büyükler dahil herkesimin izlemesini istiyoruz. Sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlunun talimatı doğrultusunda, askerlerimizin de izlemesini hedefliyoruz. Bu konuda altyapımızı hazırladık. Askeri gazinoda askerler içinde filmin gösterimi yapılacak.
     Filmi izleyen öğrencilerden Volkan Tatar da filmi beğendiğini ifade ederek, Bize tarih gösterildi. Tarih canlandırıldı. Çok etkilendim dedi.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahanda Çanakkale 1915 filmi gösterildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER