Ardahanda inşaat temelinde insan kemiklerinin bulunması

Ardahanda inşaat temelinde insan kemiklerinin bulunması -Vali Azizoğlu: İnşaat çalışmasında kemik ve elbise parçaları bulunmuş. Bu kemiklerin kime veya neye ait olduğunun tespit edilebilmesi için uzmanlar teknik çalışma başlattı


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, bir inşaatın temel kazma çalışması sırasında insan kemiklerinin bulunmasına ilişkin, Bu kemiklerin kime veya neye ait olduğunun tespit edilebilmesi için uzmanlar teknik çalışma başlattı dedi.
     Vali Azizoğlu, Karagöl Mahallesinde bir inşaatın temel kazma çalışması sırasında insan kemiklerine rastlanan bölgede incelemelerde bulunarak, bilgi aldı.
     Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinde bir inşaatın temel kazma çalışmaları sırasında insan kemiklerine rastlandığını belirterek, söz konusu olayla ilgili teknik çalışma başlattıklarını söyledi.
     Konuyu yakından takip ettiklerini ifade eden Azizoğlu, İnşaat çalışmasında kemik ve elbise parçaları bulunmuş. Bu kemiklerin kime veya neye ait olduğunu tespit etmek için uzmanlar teknik çalışma başlattı. Çünkü eskiye dayanan bir mezarlık olduğunu tahmin ediyoruz. Birkaç kez bu bölgede yine kemikler bulunmuş diye konuştu.
     Teknik çalışmadan sonra kamuoyunun daha ayrıntılı bilgilendirileceğini anlatan Azizoğlu, Çalışma sonrası mezarların kime ait veya ne şekilde olduğu ortaya çıkacak. O zaman elimizde net bilgi olacak. Dolayısıyla kamuoyuna daha sağlıklı bilgi vereceğiz ifadelerini kullandı.
     Karagöl Mahallesi Karagöl Camisi karşısındaki inşaatın temel kazma çalışması sırasında dün insan kemiklerine rastlanmış, çalışma sırasında 3ü kafatası olmak üzere, toplam 6 farklı kemik bulunmuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız / Emine Konuk
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Ardahanda inşaat temelinde insan kemiklerinin bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER