Ardahan Belediye Başkanı Köksoya,

Ardahan Belediye Başkanı Köksoya, AA almanağı hediye edildi


ARDAHAN (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Ardahan temsilcisi Günay Nuh, Belediye Başkanı Faruk Köksoya, AAnın almanağını hediye etti.
     Nuh, Köksoyu makamında ziyaret ederek, AAnın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Köksoya, AA foto muhabirlerinin 2012 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağını hediye eden Nuh, AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürkün de mektubunu sundu.
     Almanağı bir süre inceleyen Köksoy, AAnın Türkiyede ve dünyadaki gündemi yakından takip ettiğini belirterek, ajansın gündemdeki konuları yakından takip etmesinin ülke, bölge ve dünya için çok önemli olduğunu söyledi.
     AAnın önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Köksoy, şunları kaydetti:
     Gerçekten AA ülkemizin resmi ama köklü, kurumsallığı önemli bir düzeyde olan ajansımızdır. Bu birikim ve imkanla hazırlanan 2012 almanağı gerçekten hafızalarda derin izler bırakan olayları ve süreçleri özetlemiş. AA almanağı, başucu kitap olacak bir kaynaktır. Bu anlamda eserin bize hediye edilmesine de ayrıca başta genel müdürümüz Kemal bey olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum.
     Köksoy, AAnın başarısında emeği geçenleri kutladığını ifade etti.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan Belediye Başkanı Köksoya, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER