Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin:

Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Ligde rahat bir nefes almak ve üst sıralara tırmanabilmemiz için Maltepespor maçından mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekli


TRABZON (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta hafta sonu sahasında Maltepespor ile karşılaşacak Arsinsporun genel sekreteri Muammer Şahin, ligde rahat bir nefes almak ve üst sıralara tırmanabilmeleri için rakipleri karşısından galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.
     Şahin, kaybettikleri puanlar nedeniyle ligde istedikleri konumda olmadıklarını belirterek, Ligde rahat bir nefes almak ve üst sıralara tırmanabilmemiz için, Maltepespor maçından mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekli. Özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmemeliyiz. Bu maç öncesi teknik kadro ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Maltepespor maçında alacağımız galibiyetle birlikte kötü neticeler sonucunda üzdüğümüz taraftarlarımızın da gönlünü almak istiyoruz dedi.
     Maltepespor karşısında baskılı bir futbol ortaya koyarak, bulmuş oldukları pozisyonları gole çevirip rahat bir galibiyet almak istediklerini kaydeden Şahin, geçen hafta Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısındaki talihsizliklerini bir kez daha yaşamak istemediklerini ifade etti.
     Şahin, sakatlığı bulunan Tuncayı maça yetiştirmeye çalıştıklarını Enesin ise forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Arsinspor Kulübü Genel Sekreteri Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER